Andy Warhol

Duur: 3 uur
Vanaf 10 personen te boeken, kleinere groepjes kunnen op zaterdagochtend boeken bij onze inloop workshops

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, wie kent ze niet? Dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van Pop Art. Dit is jouw kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze gezellige schildersworkshop! Van te voren ontvangen wij graag van iedereen een duidelijke en scherpe digitale foto. Deze worden door ons bewerkt in een heuse ‘Andy Warhol’. Aan de hand van dit voorbeeld zal iedereen zijn eigen portret maken met een verbluffend resultaat!

Offerte aanvragen

Meer informatie

€ 45,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, wie kent ze niet? Dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van Pop Art. Dit is jouw kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze gezellige schilderworkshop! Van te voren ontvangen wij graag van iedereen een duidelijke en scherpe digitale foto. Deze worden door ons bewerkt in een heuse ‘Andy Warhol’. Aan de hand van dit voorbeeld zal iedereen zijn eigen portret maken met een verbluffend resultaat!

Tip: De kantine te saai ingericht? De vergaderruimte sfeerloos? Maak dan nu met je collega’s een Andy Warhol, een reeks prachtige schilderijen op een rij! Bij deze schilderworkshop ben je verzekerd van positieve reacties!

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Andy Warhol

 1. Madeleine

  Leuke workshop. Erg leuke en leerzame middag gehad! Alles werd goed uitgelegd en het eindresultaat was erg goed gelukt. Ik was vooral erg te spreken over de gastvrijheid van het personeel. Zeker een aanrader!

 2. Marijn

  Elk jaar komen onze nieuwe collega’s deze workshop weer volgen.
  Ons kantoor hangt inmiddels vol met al onze medewerkers in de Pop Art stijl.
  Heel erg leuk om te doen, een echte aanrader!

 3. Cem

  Heel leuk om te doen, en de techniek maakt het voor iedereen goed te doen. We vonden de 3 uur wel net wat aan de krappe kant, maar we zijn ook wel erg precies.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?