Andy Warhol schilderworkshop

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe, Elvis Presley en zelfs onze eigen Beatrix: wie kent ze niet? Dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van Pop Art. Vrolijke, edgy portretten, met een eigenzinnige, bijna impressionistische uitstraling. Heb je altijd al een kunstwerk willen maken in deze stijl? Dit is jouw kans! Maak jouw unieke Pop Art portret tijdens deze gezellige schildersworkshop!

€ 49,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

In deze workshop ga je in groepsvorm aan de slag met een pop-art bewerking van je eigen portret: wij zorgen voor de bewerking en jij gaat hier een unieke geschilderde versie van maken. Daar mag natuurlijk net zoveel creativiteit in gieten als je zelf maar wil! Van te voren ontvangen wij graag van iedereen een duidelijke en scherpe digitale foto, die we goed kunnen bewerken tot een echt Andy Warhol portret. Aan de hand van dit voorbeeld zal iedereen zijn eigen portret maken met een verbluffend resultaat!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 3  uur
 • Deelnemers: Vanaf 12 personen overdag, vanaf 15 personen in de avond, vanaf 50 personen op locatie (in overleg) te boeken
 • Bij te boeken: Snacks, lunch of Mini FoodParade

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door onze Andy Warhol expert(s) in één van onze geweldige locaties in het centrum van Utrecht. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat in één van onze sfeervolle werfkelders aan de Oudegracht, of in ons statige grachtenhuis aan de Strosteeg. Alle materialen zijn al uitgestald en je krijgt een korte uitleg.

Iedereen krijgt zijn persoonlijke Andy Warhol bewerking als voorbeeld uitgereikt en vervolgens kunnen jullie onder begeleiding aan de slag! Met je creatieve schilderkunsten maak je in korte tijd een unieke Pop Art versie van jouw portret, die je natuurlijk na de workshop mee naar huis mag nemen. Zo heb je altijd een leuke herinnering aan deze creatieve middag of avond! Natuurlijk ook leuk om alle portretten op te hangen in een gezamenlijke ruimte waar jullie groep veel samenkomt.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Andy Warhol schilderworkshop

 1. Madeleine

  Leuke workshop. Erg leuke en leerzame middag gehad! Alles werd goed uitgelegd en het eindresultaat was erg goed gelukt. Ik was vooral erg te spreken over de gastvrijheid van het personeel. Zeker een aanrader!

 2. Marijn

  Elk jaar komen onze nieuwe collega’s deze workshop weer volgen.
  Ons kantoor hangt inmiddels vol met al onze medewerkers in de Pop Art stijl.
  Heel erg leuk om te doen, een echte aanrader!

 3. Cem

  Heel leuk om te doen, en de techniek maakt het voor iedereen goed te doen. We vonden de 3 uur wel net wat aan de krappe kant, maar we zijn ook wel erg precies.

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Uitleg over Andy Warhol en Pop Art
 • Een bewerking van jouw foto in Andy Warhol stijl
 • Schildermaterialen als een canvas, acrylverf en penselen
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Een bijzonder Pop Art portret als eindresultaat!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?