Dikke Dames schilderen

Duur: 2,5 uur
Vanaf 8 personen te boeken, kleine groepjes kunnen op zaterdagochtend bij inloopworkshops boeken

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van De Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurants en huiskamers. De Dikke Dames zijn altijd vergezeld met een glaasje wijn, hapje eten of een lekker taartje. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit. Dat zal het succes dan ook kunnen verklaren.

Offerte aanvragen

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Heb je altijd al willen leren schilderen als Theo Broeren met zijn bekende Dikke Dames schilderijen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Met deze workshop ga je je eigen ‘’Dikke Dames’’ schilderij maken. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw schilderij schitteren in de woonkamer, slaapkamer of keuken! Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt en zal aan het einde van de workshop verstelt staan van het vrolijke eindresultaat.

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Dikke Dames schilderen

  1. Isabelle

    Ik ben erg te spreken over het Grachtenatelier. Alles was zeer georganiseerd en goed geregeld. Ik werd hartelijk ontvangen bij binnenkomst, ik voelde me gelijk op mijn plek. De workshop was ontzettend leerzaam en zou ik iedereen aanraden. En dat in midden in het centrum van Utrecht!

  2. Wilma

    een van favoriete thema”s, dikke dames, hier kun je alles in kwijt en het kan alleen maar mooi worden,naast Theo Broere ook heldinnen als Ada Breedveld, Gerdine Duysens en Marian Rebel, ik heb hier ontzettend veel plezier aan beleefd en ga die zeker nog eens doen.

  3. Tineke

    Heerlijk om weer zo creatief bezig te zijn. Fijn dat er voorbeelden lagen om over te trekken, dat was ons anders niet gelukt!

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop
Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s, vrienden of familie aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten. Deze kleurrijke, ronde dames staan vol in het leven en dat straalt af op jullie. Schilder er op los, laat de creativiteit vloeien en geniet. Samen schilderen vermindert stress en bevordert saamhorigheid. Deze workshop creëert een blijvende herinnering. Je begint met het overtrekken van een voorbeeld, maar je mag het natuurlijk ook helemaal zelf tekenen. Daarna kun je vrij kiezen welke kleuren je gaat gebruiken, wat je doet met de achtergrond etc. Met vragen kun je altijd terecht bij de begeleiders van de workshop!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?