Dikke Dames schilderworkshop

Heb je altijd al willen leren schilderen als Theo Broeren met zijn bekende Dikke Dames schilderijen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! In deze groepsworkshop ga jij met je vrienden, familie of collega’s een eigen versie maken van deze beroemde schilderijen. Leef je lekker uit met verf en laat je creativiteit de vrije loop! Natuurlijk neem je na de workshop je eigen creatie mee naar huis. Leuk om thuis op te hangen, of om cadeau te geven!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van De Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurants en huiskamers. De Dikke Dames zijn altijd vergezeld met een glaasje wijn, hapje eten of een lekker taartje. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit. Dat zal het succes dan ook kunnen verklaren. Neem deze gezelligheid mee in je eigen creatie; wedden dat je versteld staat van het eindresultaat?

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2,5 uur
 • Deelnemers:
  • Vanaf 12 personen overdag
  • Vanaf 15 personen in de avond
  • Vanaf 50 personen op nader te bepalen locatie

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door onze enthousiaste begeleiders in één van onze geweldige locaties in het centrum van Utrecht. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat in één van onze sfeervolle werfkelders aan de Oudegracht, of in ons statige grachtenhuis aan de Strosteeg.

Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s, vrienden of familie aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten. Deze kleurrijke, ronde dames staan vol in het leven en dat straalt af op jullie. Schilder er op los, laat de creativiteit vloeien en geniet. Samen schilderen vermindert stress en bevordert saamhorigheid. Deze workshop creëert een blijvende herinnering.

Je begint met het overtrekken van een voorbeeld, maar je mag jouw creatie natuurlijk ook helemaal zelf tekenen. Daarna kun je vrij kiezen welke kleuren je gaat gebruiken, wat je doet met de achtergrond etc. Met vragen kun je altijd terecht bij de begeleiders van de workshop!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Dikke Dames schilderworkshop

 1. Isabelle

  Ik ben erg te spreken over het Grachtenatelier. Alles was zeer georganiseerd en goed geregeld. Ik werd hartelijk ontvangen bij binnenkomst, ik voelde me gelijk op mijn plek. De workshop was ontzettend leerzaam en zou ik iedereen aanraden. En dat in midden in het centrum van Utrecht!

 2. Wilma

  een van favoriete thema”s, dikke dames, hier kun je alles in kwijt en het kan alleen maar mooi worden,naast Theo Broere ook heldinnen als Ada Breedveld, Gerdine Duysens en Marian Rebel, ik heb hier ontzettend veel plezier aan beleefd en ga die zeker nog eens doen.

 3. Tineke

  Heerlijk om weer zo creatief bezig te zijn. Fijn dat er voorbeelden lagen om over te trekken, dat was ons anders niet gelukt!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Je eigen Dikke dames schilderij maken
 • Voorbeelden om over te trekken
 • Je eigen canvas om op te werken
 • Gebruik van penselen en verf

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?