Inloop workshop Action Painting

Een wit schildersdoek wacht op jouw creatieve talent!

Action Painting is een vorm van abstract expressionisme. Bij deze schilderworkshop ga je aan de slag met kwasten, rollers, pimpmaterialen en tubes verf! Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk waarbij je net zolang door kunt gaan met schilderen totdat jij tevreden bent over het eindresultaat. Creatief of niet, iedereen kan het!

Elke woensdag, zaterdag en zondag geven wij deze inloopworkshop voor kleine groepen, uiteraard Corona proof op 1,5 meter afstand per huishouden. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je vooraf deze workshop boekt voor jouw groepje.

Zaterdag        1030-1230 uur
Zondag          1400-1600 uur

Bij last minute boekingen:
Indien je op vrijdagavond voor de zaterdag in hetzelfde weekend een booking doet, graag ook een appje sturen naar 06-26382951 met jullie naam en welke workshop is geboekt.

€ 35,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Vanwege de gassen die een spuitbus met zich meebrengt werken wij deze workshop niet met spuitbussen.

De standaard afmeting van de doeken die wij gebruiken bij deze workshop zijn 40 x 50 cm.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs van €15,00 euro een doek van 60 x 80 cm te gebruiken.

 

 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Inloop workshop Action Painting

  1. Emma

    ik ben erg te spreken over het GrachtenAtelier. Alles was zeer goed geregeld, mijn complimenten. Ik voelde me gelijk op m’n plek. De workshop was super leerzaam en zou ik iedereen aanraden. De locatie was ook super mooi aan de gracht. Een top dagje dus.

  2. Samantha

    Ik heb deze workshop cadeau gegeven aan mijn beste vriendin omdat ze van schilderen houdt. We hebben echt een top middag gehad bij jullie, ze heeft leuke nieuwe tips en tricks geleerd. Die van haar hangt nu boven de bank, die van mij ligt op zolder haha

  3. Tim

    Samen met mijn moeder deze activiteit gedaan, fijn dat het ondanks corona toch nog door kon gaan. We hebben het leuk gehad samen en komen de volgende keer sushi maken bij jullie!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops