Inloop workshop Action Painting

Wil je jouw creatieve schildertalent eens helemaal de vrije loop laten? Ontdek dan de bevrijdende werking van Action Painting! Twee uur heerlijk los gaan met kwasten, rollers en tubes verf; met welk abstract kunstwerk ga jij ons en jezelf verrassen? Laat de expressionistische kant van jezelf zien en schilder laag voor laag jouw unieke meesterwerk. Creatief of niet, dit kan jij ook!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Altijd al benieuwd geweest wat er op jouw schildersdoek terecht komt als je een leeg canvas mag bestoken met jouw versie van abstract expressionistische schilderkunst? Elke zaterdag tussen 10.30 en 12.30 uur kan je het komen ontdekken bij het GrachtenAtelier!

Onder begeleiding van onze ervaren schildercoaches leer je wat abstract expressionisme inhoudt en hoe je jouw diepste gevoelens zo goed mogelijk met verf vormgeeft. Laag na laag creëer je een bijzonder kunstwerk; je kan net zo lang doorgaan met schilderen totdat jij tevreden bent over het eindresultaat. Deze workshop leer je de technieken van Action Painting, we gaan niet gooien en smijten met verf.

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur

Inloop workshop

Elke week geven wij deze workshop op vaste tijdstippen, zodat het ook voor kleinere groepen of individuen mogelijk wordt om deel te nemen. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten, is het wel de bedoeling dat je deze workshop vooraf online boekt. Dat doe je makkelijk met onze online boekingstool hiernaast!

Let op: alleen de groene data zijn nog beschikbaar en boekbaar!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Dan is het leuker om de workshop exclusief voor jouw groep te organiseren. Boek dan geen inloop workshop, maar een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat kun je verwachten?

Aan het begin van de workshop ontvangen de enthousiaste begeleiders je in één van onze sfeervolle creatieve studio’s in hartje Utrecht. Na een korte kennismaking en een uitleg van het concept krijgt iedere deelnemer zijn eigen werkstation toegewezen: alle verf, kwasten, rollers liggen daar al voor je klaar. En natuurlijk je eigen schildersdoek! Tijd om je te laten leiden door je creativiteit en LOS te gaan met alles wat je tot je beschikking hebt. Natuurlijk helpen de begeleiders je graag als je wat tips of inspiratie kunt gebruiken.

We werken standaard met doeken van 40 x 50 cm. Wil je graag een maatje groter? Tegen een meerprijs van 15 euro kan je ook aan de slag met een doek van 60 x 80 cm. Jij bepaalt hoeveel ruimte je nodig hebt om jouw ideeën goed uit de verf te laten komen!

Na de workshop krijgt iedereen een grote tas en mag je meteen je eigen kunstwerk mee naar huis nemen. Leuk voor op de schoorsteenmantel, of als cadeau voor iemand die je lief vindt!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Inloop workshop Action Painting

 1. Emma

  ik ben erg te spreken over het GrachtenAtelier. Alles was zeer goed geregeld, mijn complimenten. Ik voelde me gelijk op m’n plek. De workshop was super leerzaam en zou ik iedereen aanraden. De locatie was ook super mooi aan de gracht. Een top dagje dus.

 2. Samantha

  Ik heb deze workshop cadeau gegeven aan mijn beste vriendin omdat ze van schilderen houdt. We hebben echt een top middag gehad bij jullie, ze heeft leuke nieuwe tips en tricks geleerd. Die van haar hangt nu boven de bank, die van mij ligt op zolder haha

 3. Tim

  Samen met mijn moeder deze activiteit gedaan, fijn dat het ondanks corona toch nog door kon gaan. We hebben het leuk gehad samen en komen de volgende keer sushi maken bij jullie!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Jouw eigen schildersdoek
 • Gebruik van verf, rollers, kwasten en andere materialen
 • Je eigen expressionistische kunstwerk
 • Alles wat je ooit wilde weten over abstract expressionisme!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?