Inloop workshop Action Painting

Een wit schilderdoek wacht op jouw creatieve talent!

Action Painting is een vorm van abstract expressionisme. Bij deze schilderworkshop ga je aan de slag met kwasten, rollers, pimpmaterialen en tubes verf! Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk waarbij je net zolang door kunt gaan met schilderen totdat jij tevreden bent over het eindresultaat. Creatief of niet, iedereen kan het!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je vooraf deze workshop boekt. We geven deze workshop elke week op zaterdag tussen 1030 en 1230 uur. Bij plan en boek zie je welke data nog beschikbaar zijn.

 

Meer informatie

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Vanwege de gassen die een spuitbus met zich meebrengt hebben voor andere producten gekozen, waar je ook prachtige resultaten mee behaalt!

De standaard afmeting van de doeken die wij gebruiken bij deze workshop zijn 40 x 50 cm.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs van €15,00 euro een doek van 60 x 80 cm te gebruiken.

 

 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Inloop workshop Action Painting

  1. Emma

    ik ben erg te spreken over het GrachtenAtelier. Alles was zeer goed geregeld, mijn complimenten. Ik voelde me gelijk op m’n plek. De workshop was super leerzaam en zou ik iedereen aanraden. De locatie was ook super mooi aan de gracht. Een top dagje dus.

  2. Samantha

    Ik heb deze workshop cadeau gegeven aan mijn beste vriendin omdat ze van schilderen houdt. We hebben echt een top middag gehad bij jullie, ze heeft leuke nieuwe tips en tricks geleerd. Die van haar hangt nu boven de bank, die van mij ligt op zolder haha

  3. Tim

    Samen met mijn moeder deze activiteit gedaan, fijn dat het ondanks corona toch nog door kon gaan. We hebben het leuk gehad samen en komen de volgende keer sushi maken bij jullie!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?