Inloop workshop Action Painting

Duur: 2,5 uur

De meeste workshops die wij aanbieden zijn bedoeld voor grotere groepen. Iedereen die graag zou willen deelnemen aan een leuke workshop, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit houdt in dat je niet met een minimum aantal personen hoeft te zijn. Het is wel noodzakelijk dat je van tevoren reserveert. Dus ben je alleen of met een vriend, vriendin of collega? Geen probleem, dit is je oplossing!

€ 35,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies hier een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Een wit schildersdoek wacht op jouw creatieve talent!

Bij deze schilderworkshop ga je aan de slag met kwasten, rollers, pimpmateriialen en tubes verf! Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk waarbij je net zolang door kunt gaan met schilderen totdat jij tevreden bent over het eindresultaat. Creatief of niet, iedereen kan het!

Vanwege de gassen die een spuitbus met zich meebrengt werken wij deze workshop niet met spuitbussen.

De standaard afmeting van de doeken die wij gebruiken bij deze workshop zijn 40 x 50 cm. Het is mogelijk om tegen een meerprijs van €15,00 euro een doek van 60 x 80 cm te gebruiken.

Iedere zaterdagochtend geven wij deze inloopworkshop (duur 2 uur), hij wordt ingepland tussen 10.00 en 13.00 uur.
De starttijd geven wij aan in een detailmail enkele dagen vooraf. .

Je kan je hier vooraf voor inschrijven.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Inloop workshop Action Painting

  1. Emma

    ik ben erg te spreken over het GrachtenAtelier. Alles was zeer goed geregeld, mijn complimenten. Ik voelde me gelijk op m’n plek. De workshop was super leerzaam en zou ik iedereen aanraden. De locatie was ook super mooi aan de gracht. Een top dagje dus.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook