Inloop workshop erotische bonbons maken

Altijd al eens je tanden willen zetten in een piemel of een paar borsten van chocolade? Dan is de inloop workshop Erotische bonbons maken helemaal iets voor jou! Wij leren je alle geheimen van een goede bonbon, en vervolgens ga je aan de slag om je eigen overheerlijke chocoladebonbons te maken in een ehm.. bijzondere vorm. Lachen, snoepen en genieten! Een inloop workshop om je vingers bij af te likken.

€ 39,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Je stoutste dromen worden waar in deze hilarische inloop workshop. Zeker als je een liefhebber van chocolade en van schuine grappen bent! Hoe lollig is het om chocoladebonbons te leren maken in een erotische vorm als een piemel of borsten? Niet alleen leuk voor de workshop zelf, maar wie weet verras jij later nog eens iemand met zo’n unieke bonbon!

Lachen en luchtigheid is gegarandeerd, net als een doosje vers gemaakte bonbons, dat je ook nog eens feestelijk leert inpakken. Eén van onze grappigste culinaire workshop, met altijd weer een smakelijk resultaat!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur, elke zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur

Liever ‘normale’ bonbons?

Gaan erotische bonbons jou net een stapje te ver? Geen zorgen, we hebben deze inloop workshop ook in een variant met klassieke chocoladebonbons.

Inloop workshop

Elke week geven wij deze workshop op vaste tijdstippen, zodat het ook voor kleinere groepen of individuen mogelijk wordt om deel te nemen. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten, is het wel de bedoeling dat je deze workshop vooraf online boekt. Dat doe je makkelijk met onze online boekingstool hiernaast! Als jullie groep kleiner is dan 12 personen boek je bij inloop op zaterdagochtend, indien je dan niet kan, dan kan je bij groepen boeken en betaal je altijd het starbedrag van 12 personen. We zetten op andere dagen geen kleine groepjes bij elkaar.

Let op: alleen de groene data zijn nog beschikbaar en boekbaar!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Dan is het leuker om de workshop exclusief voor jouw groep te organiseren. Boek dan geen inloop workshop, maar een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat kun je verwachten?

Voor aanvang van de workshop ontvangen onze enthousiaste begeleiders je in onze prachtige werfkelder in het centrum van Utrecht. Na een korte kennismaking en uitleg gaan we lekker aan de slag met chocolade. Standaard zetten we alles klaar om piemelbonbons te gaan maken, maar geef het gerust door als je liever borstenbonbons maakt – dat kan natuurlijk ook!

Je leert hoe je ganaches en bonbons maakt met verschillende ingrediënten en texturen. En hoe je je eindresultaat mooi kan decoreren! Natuurlijk is het feest niet compleet zonder een mooie verpakking: aan het eind van de workshop leren we je dus ook hoe je je zelfgemaakte bonbons prachtig kan inpakken in je eigen bonbondoosje. Dat wordt smullen! Of geef je ze aan iemand cadeau?

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

2 beoordelingen voor Inloop workshop erotische bonbons maken

 1. Jolien Spaan

  Hilarische workshop, grappige resultaten en heerlijke Chocolade

 2. Jet B.

  Erg leuke workshop, heb genoten met mijn zussen! En wat een gezelligheid met zoveel deelnemers die mee deden. Het ideale zaterdagochtend uitje.

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Zelf sexy ganaches en bonbons leren maken
 • Groot aanbod aan ingrediënten, smaken en texturen
 • Tips en weetjes over chocolade
 • Versieren van bonbons
 • Feestelijk inpakken van je eigen bonbondoosje
 • Chocoladefondue met koekjes, vers fruit en marshmallows
 • Hilariteit gegarandeerd!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?