Wie kent ze niet, de razend populaire schilderijen “De dikke dames” van Theo Broeren. Een stel dikke dames met een wijntje, dikke dames aan tafel, dikke dames in een wulpse houding en nog veel meer. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurants en huiskamers. De schilderijen zijn niet alleen geweldig door de relaxte houding van de dames, maar ze zijn ook een lust voor het oog. Het kleurgebruik van de schilderijen maakt het een sieraad voor elke muur. Maar hoe gaaf is het als jij je eigen dikke dames schilderij bij jezelf aan de muur hebt hangen, die ook nog eens door jezelf is gemaakt?!

Bij GrachtenAtelier is het mogelijk met de creatieve en hilarische workshops dikke dames schilderen. Onder professionele begeleiding ga jij aan de slag met je eigen meesterwerk. Super leuk om met een vriendin te doen, als vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje. Voor iedere groep hebben wij een geschikte workshop, zowel live op locatie in Utrecht als online. Is dit precies waar jullie naar op zoek zijn? Boek dan direct online of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Creëer blijvende herinneringen

Wij geloven dat iedereen wel een vorm van creativiteit in zich heeft schuilen. Vandaar dat wij er van overtuigd zijn dat iedereen die ons kunstatelier binnenstapt, in staat is om, onder de juiste begeleiding, een prachtig kunstwerk te maken. Gaat het puur daarom? Uiteraard niet! Het doel van de workshops is om iedereen lekker creatief bezig te laten zijn en zichzelf verrast van het vrolijke eindresultaat. Gezelligheid staat hierbij voorop! De workshop moet een blijvende herinnering zijn aan een superleuke dag, en uiteraard mag jij jouw meesterwerk een plekje geven in je eigen huis.

Creatieve workshops

Dikke Dames schilderworkshop

€ 42,50 p.p. incl. btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
€ 42,50 p.p. incl. btw

Op locatie in Utrecht of online

Wij vinden het belangrijk om iedereen te kunnen bedienen: zowel jij die graag in ons kunstatelier aan de Utrechtse gracht een dikke dames schilderij wil maken als jij die door omstandigheden thuis zit, en dus niet in staat is om naar Utrecht te komen, maar wel diezelfde wens heeft. Daarom bieden wij zowel online workshops als workshops op locatie aan, voor alle groepsgroottes. Wil jij je eigen dikke dames schilderen? Bij GrachtenAtelier is dit dus altijd mogelijk! Ons prachtige atelier aan de Oudegracht in Utrecht biedt een perfect decor om jouw creativiteit de vrije loop te laten en een waar kunstwerk te maken. Ook onze online schilderworkshops zijn tot in de puntjes georganiseerd en bieden je een unieke schilderervaring.

Voor kleine en grote groepen

Onze dikke dames schilderen workshops zijn toegankelijk voor alle groepsgroottes. De workshop op locatie in Utrecht in ons atelier is te boeken vanaf 8 personen. Voor kleine groepjes hebben wij de inloopworkshop op zaterdagochtend tussen 10.30 en 13.00 uur, ook op locatie. Ideaal als je even gezellig iets creatiefs wilt ondernemen met een paar vriendinnen. Voor de echt grote groepen (bedrijven, personeelsverenigingen etc.) hebben wij de zeer populaire online workshop dikke dames schilderen.

Deze workshop wordt live online gestreamd, zodat iedereen vanuit huis mee kan doen. Zo kunnen mensen die niet in staat zijn om naar Utrecht te komen, alsnog meedoen. We hebben een heel pakket samengesteld, dat alles bevat voor deze workshop. Deze is te boeken vanaf 15 personen en kan ook in het Engels gegeven worden voor Internationale bedrijven over de hele wereld. Lees alles wat je moet weten over deze online workshop hier.

Creatief en origineel bedrijfsuitje

Bij jij op zoek naar een creatief en origineel bedrijfsuitje? Ook daar kan GrachtenAtelier je bij helpen! Vanaf 8 personen hebben wij voor jouw team de leukste workshops naar keuze, zowel op locatie in Utrecht als online. Bekijk onze workshops en zoek de leukste uit voor jullie bedrijf. Indien er specifieke wensen zijn, dan is dat vrijwel altijd mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Geen specifieke wensen, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
locatie evenement utrecht

Wat GrachtenAtelier zo uniek maakt?

Het unieke aan GrachtenAtelier is dat het de perfecte mix is van professionele begeleiding bij de workshops van mensen die al jarenlang in het vak zitten, de twee prachtige grachtenpanden aan de Utrechtse grachten en de geweldige sfeer die door de locatie, personeel en de workshops worden gecreëerd. Eén van de locaties bestaat uit een grote werfkelder, die ruimte biedt voor workshops tot ca 100 personen. Het andere pand bestaat uit een klein en groot atelier en een aparte ruimte op de begane grond. Hiermee kunnen we diverse groepen een exclusieve ruimte bieden.

“Via live streams kunnen wij alle groepsgroottes de leukste workshops laten ervaren”

Naast dat wij altijd voor jullie klaar staan in Utrecht, komen wij ook bij jullie thuis. Niet letterlijk, maar via live streams! Op deze manier kunnen wij alle groepsgroottes de leukste workshops laten ervaren. Zo kan iedereen meedoen en dat gewoon vanuit zijn/haar eigen huis.

“Wat onze klanten zeggen over de workshop dikke dames schilderen”

“Ontzettend leerzaam en zou ik iedereen aanraden”

Ik ben erg te spreken over het Grachtenatelier. Alles was zeer georganiseerd en goed geregeld. Ik werd hartelijk ontvangen bij binnenkomst, ik voelde me gelijk op mijn plek. De workshop was ontzettend leerzaam en zou ik iedereen aanraden. En dat in midden in het centrum van Utrecht!


– Isabelle

“Ik heb hier ontzettend veel plezier aan beleefd”

Een van favoriete thema”s, dikke dames, hier kun je alles in kwijt en het kan alleen maar mooi worden,naast Theo Broere ook heldinnen als Ada Breedveld, Gerdine Duysens en Marian Rebel, ik heb hier ontzettend veel plezier aan beleefd en ga die zeker nog eens doen.


– Wilma

“Heerlijk om weer zo creatief bezig te zijn”

Heerlijk om weer zo creatief bezig te zijn. Fijn dat er voorbeelden lagen om over te trekken, dat was ons anders niet gelukt!


– Tineke

Dikke dames schilderen bij GrachtenAtelier

Boek een onze dikke dames schilderen workshops direct online of vraag vrijblijvend een offerte op. Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 0681013989, wij vertellen je graag meer over onze workshops.

Contact opnemen