GrachtenAtelier bij Vier Handen Op Eén Buik (BNNVARA)

4 handen op 1 buik bnn-vara actionpainting

Afgelopen week was het GrachtenAtelier weer op tv te bewonderen! Actrice, presentatrice en stand-upcomedian Soundos El Ahmadi kwam voor het programma ‘Vier Handen Op Eén Buik’ van BNNVARA langs met kersverse moeder India (16) voor een workshop Action Painting. En wat vonden we het leuk dat ze er waren!

De aflevering is opgenomen 8 weken na de bevalling, dus kleine Aden is gezellig mee in de maxicosi. Voor India is het moeilijk om haar gevoelens te uiten, dus daagt Soundos haar uit om door middel van Action Painting haar gedachten en gevoelens over het moederschap op het witte doek over te brengen.

Onze eigen Caroline laat ze in onze gezellige werfkelder de basisprincipes van Action painting zien en zet ze vervolgens aan het werk met hun eigen impressionistische schilderij. Eerst is het wat onwennig, maar al snel vliegt de verf door de lucht en komen de creatieve processen op gang! Vooral Soundos is niet te houden en laat al haar frustratie de vrije loop.

Tijdens het schilderen komen mooie gesprekken op gang en stel India zich stukje bij beetje opener op. Zo zie je maar wat actief bezig zijn met verf voor je kan doen!

Zelf aan de slag met Action Painting?

Deze workshop is te boeken voor groepen vanaf 12 personen. En wil je liever in je eentje of met z’n tweetjes meedoen, net als Soundos en India? Elke zaterdag geven we deze workshop ook in de vorm van inloop workshop: die boek je van tevoren, en je gaat dan als onderdeel van een grotere groep.

Groepsworkshop Inloop workshop

Kijk de aflevering terug

Benieuwd hoe India en Soundos de workshop beleefd hebben? Bekijk de aflevering van 17 oktober via NPO Start!

Vier Handen Op Eén Buik op NPO Start >

Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?