Online teambuilding activiteiten

Online teambuilding it is!

In tijden waarin we vooral veel thuiswerken, niet of nauwelijks meer samen kunnen sporten en geen gezamenlijke lessen meer volgen is het teamgevoel vaak ver te zoeken. Wij vinden dat daar wat aan gedaan moet worden! Teambuilding is belangrijk in het algehele groepsproces; vandaar dat we creatief moeten zijn en op zoek gaan naar leuke alternatieven waarbij we met ons team alsnog samen kunnen ontspannen, lachen en aan de slag gaan… Online teambuilding it is.

De leukste online activiteiten voor jullie bedrijf, sportteam
of andere grote groepssamenstellingen

Je kent ze wel, de online borrels en eindeloze quizzen. Inmiddels niet echt origineel meer. Wij gaan een stap verder en brengen de online teambuilding activiteiten naar een hoger niveau. Uniek, creatief, culinair en zeer geschikt voor eindeloos grote groepen. Ideaal dus voor jullie bedrijf, personeelsvereniging, studentenvereniging of sportteam.

Direct naar online teambuilding activiteiten

Online teambuilding activiteiten in het kort

  • Ideaal voor grote groepen! Geen limiet op de groepsgrootte. Meer dan 100 of 1000 personen tegelijkertijd is géén probleem. Uiteraard zijn we er ook voor de kleinere groepen.
  • Keuze uit 8 unieke activiteiten, waarbij iedereen vanuit zijn eigen huis kan deelnemen.
  • De activiteit kan plaatsvinden op een datum en tijdstip naar keuze.
  • Maatwerk is mogelijk! Wij denken graag met jullie mee en kunnen altijd inspelen op jullie behoeften en wensen.
  • Live door ons team verzorgd, dus altijd onder professionele begeleiding.
  • Workshops zijn in zowel het Nederlands als Engels volgen.
  • Ontspannen, gezellig, fun en lekker samen bezig zijn. Gegarandeerd een succes voor jullie team!

Onze populairste online teambuilding activiteiten #coronaproof

Creatieve online workshops

Je hoeft geen Picasso in spé te zijn om deel te nemen aan onze té gekke creatieve online workshops; ze zijn namelijk geschikt voor iedereen. Onder professionele begeleiding halen jullie als team de creativiteit in je naar boven. Schilderen als een ware Bob Ross met de typische Bob Ross afro kapsel of schilder de bekende Dikke Dames. Schilder samen de leukste schilderijen en heb een geweldige tijd!

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Online workshops

Online workshop Andy Warhol

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Wat anderen van onze online teambuildinguitjes vonden

Action Painting Online workshop

Online workshop Action Painting

‘Hele leuke workshop om met je team te doen online. Even geen serieuze gesprekken, maar lachen en plezier maken met elkaar! Ook al zit iedereen thuis, we waren toch even samen. Bedankt Caroline voor je uitleg en de leuke workshop!’

– Carlijn

Hoe kunnen wij een teambuilding activiteit online boeken?

Om een online teambuilding activiteit te boeken, vraag je eerst eenvoudig een offerte aan. Dit is noodzakelijk omdat de workshops altijd op maat verzorgd worden voor een door jouw gekozen aantal mensen en materialen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om zo goed mogelijk in te spelen op jullie wensen en behoeften. Ben je akkoord met de offerte, dan plannen we de activiteit in. Kies de activiteit die jullie het leukste lijkt en vraag direct een offerte op. Uiteraard kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen voor eventuele vragen of extra informatie.

Contact opnemen

Fysieke teambuilding activiteiten

Naast onze online teambuilding activiteiten bieden we ook talloze fysieke workshops aan. Helaas laat de huidige situatie het nog niet toe om deze ook daadwerkelijk aan te bieden. Indien dat wel weer het geval is, kun je direct contact met ons opnemen om een leuke activiteit te plannen voor je team. Ook hierbij heb je de keuze uit verschillende leuke culinaire en creatieve workshops. Deze zullen voornamelijk plaatsvinden in onze prachtige werfkelders in hartje Utrecht.

Bekijk ons volledige aanbod aan fysieke workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?